CIUTADANS DE BADALONA

22 de febrer del 2007

NOTA DE PREMSA

22-02-07


Ciutadans pel Canvi es va presentar a les eleccions autonòmiques en coalició amb el PSC, encara que potser l’expressió hauria de ser a l’inversa. El PSC es va presentar en coalició amb CpC quan en un principi el primer ho havia desestimat.
La realitat d’aquesta coalició es pot veure a la composició del nou govern del President Montilla.
L’acord tan sols incloïa les eleccions autonòmiques, però no hi havia cap per a les municipals.

Els membres de l’associació Ciutadans pel Canvi de Badalona ha manifestat clarament i obertament que no pot, ni pensa, pactar amb el PSC de Badalona per anar conjuntament a les municipals. Els principis fundacionals de què es va dotar la nostra associació en la seva creació ens impedeix frontalment compartir les formes, estil i funcionament aplicat pel PSC Badalona a la nostra ciutat.
Potser en d’altres ciutats la situació és diferent i sí es pugui arribar a acords de coalició, però a Badalona NO.

Sabem que la presència de CpC a les municipals de forma independent del PSC pot generar certa incomoditat a aquest últim. I que aquesta decisió posa la nostra direcció de l’associació CpC a Barcelona en una situació complicada davant del pacte de coalició al Parlament.

Per tal de no generar tensions ni provocar ruptures, els Ciutadans pel Canvi de Badalona han decidit presentar-se a les municipals amb el nom de Ciutadans de Badalona, mantenint la mateixa estructura i vinculació amb la nostra associació mare Ciutadans pel Canvi de la que en som membres actius.


Ciutadans de Badalona
Els ciutadans pel canvi