CIUTADANS DE BADALONA

20 d’abril del 2008

Frau als ciutadans

A les darreres eleccions municipals Maite Arqué es va presentar amb la intenció de continuar essent alcaldessa de Badalona. Molts ciutadans van donar-li el suport necessari per aconseguir-ho, cosa que es va fer realitat amb el pacte de govern amb CiU. De nou, Arqué fou anomenada alcaldessa de Badalona.

Passats sis mesos d’aquesta elecció Arqué ens sorprèn amb l’anunci de que ja no vol ser alcaldessa, ara li fa més il•lusió ser senadora a Madrid des de on, assegura, continuarà servint els interessos badalonins.

El PSC de Badalona ha convertit la política en l’art de l’usdefruit del poder. Per tal d’aconseguir els seus objectius, els seus dirigents, no tenen miraments cap als valors que suporten els capitells de la democràcia i no els importa jugar una vegada i una altra amb els sentiments i confiança dels ciutadans que els lliuren el seu vot en un acte de fe a uns valor reconeguts mundialment i que defensen el partits socialdemocrates com a valors inalienables.


Arqué ha demostrat, amb aquesta acció, el poc respecte que li mereixen els seus votants. Els seus votants i aquells que no l’han votada però dels que és (era), de tota manera, alcaldessa.
No és ètic ni moral una actuació de burla cap a el sistema democràtic i cap als ciutadans. No és admissible tal escarni a la nostra societat. El PSC no pot estar jugant sempre d’aquesta manera amb Badalona cosa a la que ja s’hi ha acostumat malauradament.

El partit d’Arqué, el PSC, ja tenia decidit el substitut, seria el cunyat de l’alcaldessa Jordi Serra Isern i, curiositats de la vida, aquest continuarà governant gràcies al suport de CiU, el capitost del qual és, curiosament, el seu cosí germà Ferran Falcó Isern, actual primer tinent d’alcalde. Encara que sembli un culebró, no ho és. És la realitat a Badalona. L’oligarquia.

Per aquest motius des del Partit dels Ciutadans de Badalona considerem que Arqué ha comés amb la seva acció:
1. Un frau a la societat
2. Un greu menyspreu als votants
3. i un acte d’autoritarisme nomenant successor al seu cunyat.

Pel que respecta al nomenat per ser el successor en l’alcaldia Jordi Serra Isern, afirmem que és un despropòsit majúscul que el nostre Ajuntament sigui dirigit per un senyor sense curriculum laboral conegut, un senyor que ha viscut sempre de la sopaboba del PSC i que l’únic mèrit que se li pot reconèixer ha estat servir fidelment i obeir cegament les ordres dels seus patrons del carrer Nicaragua, per cert, sempre nefastes per Badalona.